Kramiekpunten met mousse van ganzenlever

12
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ganzenlever in stukken. Laat ze in de room smelten op zacht vuur. Giet de bereiding in een smal recipiënt, mix en laat afkoelen. Zet 2 uur in de koelkast.
  • 2 Klop de bereiding op tot een luchtige mousse.
  • 3 Rooster de sneden kramiek, snij ze diagonaal in
  • 4 Gebruik 2 lepeltjes om de mousse op de kramiekpunten te leggen. Werk eventueel af met rode bessen en kervel.
  • 4 Wacht niet te lang om te serveren.

Kramiekpunten met mousse van ganzenlever is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept