Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen

12
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Borstel de cantharellen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
  • 3 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 4 Prak de kaas, met behulp van een vork, met het ei, voeg dan de peterselie en cantharellen toe.
  • 5 Meng goed en breng op smaak.
  • 6 Snij de brickvellen in twee. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er een deel van de vulling op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 12 hoorntjes.
  • 7 Leg de hoorntjes op de met bakpapier beklede ovenrooster en laat in de oven bakken gedurende 15 min., draai ze halverwegde de baktijd om.
  • 8 Serveer warm bij het aperitief. Je kan ze ook serveren als voorgerecht, met een slaatje.

Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept