Krabdelicatesse met saffraan

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel het krabvlees. Klop de eieren met de room, de tomatenpuree, de saffraan, de kervel, peper en zout. Meng er zorgvuldig het krabvlees onder.
  • 2 Beboter 4 individuele vuurvaste schaaltjes en verdeel het mengsel erover.
  • 3 Schik ze in een ovenschotel. Vul die met warm water tot op 2/3 van de hoogte van de schaaltjes.
  • 4 Zet ze 20 minuten au bain marie in een warme oven, th. 6 (180° C): het lemmet van een mes dat in het midden van de schaaltjes wordt gestoken, moet er droog uitkomen.
  • 5 Haal de schaaltjes eruit, droog ze af en serveer ze onmiddellijk.

Krabdelicatesse met saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept