Gemarineerd zalmhaasje op Moskouse wijze

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het halve bosje fijngeknipte dille in een diepe schotel met de wodka, de tabasco, het fijne zout en de zwarte peper.
  • 2 Leg er het zalmhaasje in. Dek de schotel af met plastic vershoudfolie en laat het zalmhaasje 3 uur koel marineren, waarbij je het meermaals omdraait.
  • 3 Meng de zure room met de mierikswortel, de sjalotten, ½ van de roze peper bolletjes en een mespuntje zout. Zet in de koelkast. Laat het zalmhaasje op het ogenblik van het opdienen uitlekken en snij het in schijven van 0,5 cm.
  • 4 Spoel de appelen af, verwijder het klokhuis en snij ze in heel fijne schijfjes. Besprenkel ze met citroensap. Schik de appelschijfjes op de ijsgekoelde borden en vervolgens de plakjes zalm. Garneer het geheel met mierikswortelroom. Versier met takjes dille en bieslook, resterende roze peper bolletjes, citroenschijfjes en krullen grana padano.

Gemarineerd zalmhaasje op Moskouse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept