Vistartaar

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de geschilde en ontpitte tomaten in blokjes. Hak de sjalotten fijn.
  • 2 Snij de stukken zalm en leng in dikke repen. Hak de bieslook fijn.
  • 3 Leg de visrepen lichtjes over mekaar in het midden van vooraf gekoelde individuele borden.
  • 4 Plaats hierop een eierdooier (in zijn schaal) en schik de bieslook, de kappertjes, de tomatenblokjes en de gehakte sjalotten errond.
  • 5 Maak van elke garnituur een klein hoopje. Dien de tartaar onmiddellijk op. Hou zout, peper en tabasco klaar.

Vistartaar is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wraps met gerookte vistartaar
25 min Snack
Bekijk recept
Tomaat met vistartaar
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met venkel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Proeverij van vis met yoghurtsaus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wraps met gerookte vistartaar
25 min Snack
Bekijk recept
Tomaat met vistartaar
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met venkel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met waterkerscoulis
50 min Voorgerecht
Bekijk recept