Quiche met artisjok en reblochonkaas

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit in een antikleefpan twee gehakte sjalotjes gedurende 5 minuten op een middelhoog vuur in 40 g warme boter. Voeg er 400 g champignons aan toe (in schijfjes en voorgekookt). Bak dit gedurende drie minuten. Haal de pan van het vuur en voeg er 100 g reepjes ham, zout en peper aan toe.
  • 2 Leg zes gekookte en in schijfjes gesneden artisjokharten op een voorgebakken taartbodem van kruimeldeeg en doe daarover de champignons met de ham. Daar overheen leg je de reblochon zonder de korst. Nog even in een warme oven (thermostaat stand 7, 210°) en onder de grill (7 min.). Warm opdienen.

Quiche met artisjok en reblochonkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza met reblochonkaas en rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met aardappel en reblochon
45 min
Bekijk recept
Raclette hamburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelquiche met spek
60 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept