Quiche met boschampignons en parmezaan

3
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Borstel de champignons schoon en snij de grootste in stukken. Bak ze in de olie in een grote pan op een vrij hoog vuur. Voeg het geperste knoflookteentje toe en de fijngehakte peterselie, meng 2 min. Neem de pan van het vuur.
  • 3 Meng de eieren met de room en de parmezaan in een kom, voeg de champignons toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Leg het deeg in een grote taartvorm en giet er het eimengsel in. Bak 30 min. in de oven.
  • 5 Dien warm op met een tomatenslaatje als voor- of hoofdgerecht.

Quiche met boschampignons en parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept