Oestertempura, gemarineerde groenten en mayonaisepunt met hoisinsaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters en maak ze volledig los.
  • 2 Hak de kool, rammenas en komkommer fijn. Breng op smaak met rijstazijn, peper en zout.
  • 3 Meng de mayonaise met de hoisinsaus en rijstazijn. Kruid met peper en zout.
  • 4 Maak tempurabeslag met het ei, het spuitwater en de bloem. Meng tot een viskeus deeg. Haal de oesters door het beslag en frituur ze op 180°C zonder dat ze kleuren. Serveer met de gemarineerde groenten. Afwerken met wat mayonaise met hoisinsaus.

Oestertempura, gemarineerde groenten en mayonaisepunt met hoisinsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept