Zoek
Salade van aspergepunten met parmaham
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepels balsamicoazijn Delhaize
20 g boter
2 eetlepels olijfolie
5 schijfjes Parmaham
80 g parmesankrullen
20 punten van groene asperges
zout en peper
Bereiding
1
Klop de azijn met het zout, de peper en de olie. Snij elk sneetje ham in vier reepjes. Zet ze opzij.
2
Spoel de aspergepunten en droog ze. Bak ze 10 min. op een matig vuur, in de warme boter.
3
Wikkel een reepje ham rond elke aspergepunt en schik ze in een stervorm op individuele borden.
4
Overgiet ze met vinaigrette, doe er peper op en versier met krullen parmezaan. Dien lauw op.
Salade van aspergepunten met parmaham is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept