Driemaal zalm, warm en koud

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de goed gekoelde room stijf.
  • 2 Meng hier de mosterd, het zout en de peper onder.
  • 3 Verdeel dit mengsel in tweeën.
  • 4 Meng onder de ene helft het bieslook en het citroensap, en onder de andere helft de dille en de azijn.
  • 5 Snij de helft van de verse zalm in kleine blokjes.
  • 6 Voeg het citroensap, de olie, de sjalot, peper en zout toe.
  • 7 Snij dunne lapjes van de rest van de zalm en bak ze aan elke kant 20 sec. in een pan met antiaanbaklaag.
  • 8 Verdeel de zalmbereidingen en de gerookte zalm over de borden.
  • 9 Bestrooi met fl eur de sel, kruid bij met peper en dien op met de sauzen.

Driemaal zalm, warm en koud is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept Indonesische boemboe (kruidenpasta)
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met basilicum, risotto en tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
California roll
Voorgerecht
Bekijk recept