Slavelouté met kervel en belegde blini’s

4
35 min
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de sla. Hak de kroppen grof in
  • 2 Haal er de kern uit en hak fijn. Laat de sla samen met de in ringen gesneden prei 5 minuten smelten op een middelmatig vuur en kruid met peper en zout.
  • 2 Voeg de warme bouillon toe en laat 20 minuten doorkoken. Mix en voeg de kervel en slagroom toe. Laat 5 minuten doorwarmen op een zacht vuurtje.
  • 3 Meng de kaas met de zalmeitjes en kruid met peper. Warm de blini’s op zoals aangegeven op de verpakking. Bestrijk ze met het kaasmengsel en versier met bieslook.
  • 4 Verdeel de velouté over diepe borden en garneer elke portie met 3 blini’s.

Slavelouté met kervel en belegde blini’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mikado Blinis
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse blini’s
25 min-
Bekijk recept
Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm
20 min Snack
Bekijk recept
(Zoete) Blinis
25 min- Nagerecht
Bekijk recept