Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Verkruimel de speculaas en doe samen met de bloem, de cassonade en de in kleine blokjes gesneden boter in een kom. Meng met de vingertoppen en verbrokkel tot kruimels (zeker geen bol deeg).
  • 3 Schil de appel, snij in blokjes en verdeel over 4 kleine ovenschaaltjes. Bedek met het crumbledeeg en bak 25 min. in de oven. Laat 5 min. afkoelen.
  • 4 Haal de schijfjes ganzenlever voorzichtig uit de verpakking en leg op borden. Besprenkel de veldsla met olie, azijn, zout en peper. Verdeel over de borden, voeg er de crumble bij en dien op.

Ganzenlever en kleine appelcrumbles met speculaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept