Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas

4
20 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de asperges en wortelen in gelijke stukken.
  • 2 Breek de bloemkool in gelijke roosjes.
  • 3 Stoom ze gaar, ongeveer 7 minuten in de steamer.
  • 4 Smelt de kruidenboter.
  • 5 Beleg het bord met schijfjes gerookte kippenfilet en de Oudendijk kaas.
  • 6 Voeg er in schijven gesneden Galiameloen aan toe.
  • 7 Verdeel er de uitgelekte groenten over en giet de kruidenboter over de asperges.
  • 8 Nappeer de bloemkool met Caesardressing
  • 9 Kruid af met peper en zeezout.

Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met graskaas en jalapeños
15 min
Bekijk recept
3 tosti's met graskaas
20 min
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante graskaastosti met biefstukworst
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept