Taart met gehakt en Chinese kool

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg in een beboterde taartvorm met hoge rand een schijf deeg.
  • 2 Maak de rode peper schoon en hak hem fijn. Schil de aardappelen en snij ze in heel fijne schijfjes. Meng het gehakt, de gehakte peper, de komijn, zout en peper.
  • 3 Snijd het stuk Chinese kool fijn. Blancheer 3 minuten in gezouten kokend water en laat uitlekken. Verdeel de aardappelen, de Chinese kool en het gehakt in opeenvolgende lagen over de taartbodem.
  • 4 Klop de eieren, de melk, een mespuntje nootmuskaat, zout en peper. Giet dit alles over de garnituur.
  • 5 Dek alles af met de tweede schijf deeg en druk de randen goed vast. Snij met een mes een lattenwerk op het deksel en maak het vochtig met wat water.
  • 6 Bak 15 minuten in een hete oven, stand 7-8 (230°C) en bak daarna 25 minuten op stand 6 (180°C).

Taart met gehakt en Chinese kool is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept