Zoek
Carpaccio van Schotse Atlantische zalm met pesto
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g carpaccio van ultraverse zalm
2 eetlepels groene pesto
het fijngestampte vruchtvlees van 4 rijpe tomaten (type roma)
2 eetlepels olijfolie
50 g parmezaanschilfers
50 g rucola
zout
zwarte peper van de molen
Bereiding
1
Mix het vruchtvlees van de tomaten met de olie, de pesto, de rucola, het zout en de peper.
2
Strijk bijna het volledige mengsel met behulp van een penseel uit over de bodem van de gekoelde borden.
3
Verdeel de carpaccio erover en garneer met de rest van de mengeling.
4
Dek af met plastic folie en bewaar 15 min. in de koelkast.
5
Garneer met rucola en parmezaansnippers.
Carpaccio van Schotse Atlantische zalm met pesto is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept