Carpaccio van Schotse Atlantische zalm met pesto

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix het vruchtvlees van de tomaten met de olie, de pesto, de rucola, het zout en de peper.
  • 2 Strijk bijna het volledige mengsel met behulp van een penseel uit over de bodem van de gekoelde borden.
  • 3 Verdeel de carpaccio erover en garneer met de rest van de mengeling.
  • 4 Dek af met plastic folie en bewaar 15 min. in de koelkast.
  • 5 Garneer met rucola en parmezaansnippers.

Carpaccio van Schotse Atlantische zalm met pesto is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept