Kleine aardbeiterrines

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aardbeien in schijfjes.
  • 2 Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in een kom met koud water.
  • 3 Doe de wijn, het citroensap, de suiker en de anijs in een kookpan en warm het geheel op.
  • 4 Zorg dat de bereiding niet aan de kook raakt.
  • 5 Wring de gelatine uit tussen de vingertoppen, voeg ze toe en klop het mengsel.
  • 6 Blijf kloppen, giet een beetje van de afgekoelde crème op de bodem. Laat 10 minuten opstijven in de diepvriezer.
  • 7 Verdeel vervolgens de aardbeischijfjes en de rest van de crème. Laat nog vier minuten opstijven in de koelkast.
  • 8 Houd de bodems van de schaaltjes even in warm water en ontvorm ze op vooraf gekoelde dessertbordjes.
  • 9 Versier met muntblaadjes en dien onmiddellijk op.

Kleine aardbeiterrines is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept