IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water.
  • 2 Smelt de zachte noga in 25 cl kokende room.
  • 3 Zet de pan van het vuur en laat er onder voortdurend roeren de uitgeknepen gelatine in smelten. Laat het geheel afkoelen.
  • 4 Klop de gekoelde room tot slagroom, meng er vervolgens voorzichtig de krokante noga onder. Doe afwisselend lagen roombereiding en nogacrème in een glazen cakevorm (± 25 cm lang) en druk ze enigszins aan. Eindig met een laag roombereiding. Maak de bovenkant glad.
  • 5 Laat het geheel 45 minuten opstijven in de diepvries en vervolgens 6 uur in de koelkast.
  • 6 Serveer ze in dikke schijven met de coulis van gele vruchten en versier het geheel met fysalis.

IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Radijzen met kaaswrongeldip
20 min Snack
Bekijk recept
Gebakken witte perziken met zure rode vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venetiaans gebak
35 min Voorgerecht
Bekijk recept