Lekker vruchtenpannetje

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de abrikozenjam, het citroensap en de vanillesuiker: de bereiding moet mooi glad zijn (giet ze desnoods door een fijne puntzeef).
  • 2 Bewaar 30 minuten in de koelkast. Ontdoe de appel van het klokhuis en snij in fijne schijfjes.
  • 3 Fruit de appelschijfjes en de ananasblokjes 2 minuten in een grote braadpan in warme boter.
  • 4 Bestrooi ze met bruine suiker en laat verder mooi lichtbruin braden.
  • 5 Voeg er de stukjes aardbei en de frambozen aan toe. Terwijl u voortdurend blijft roeren, laat u alles 3 minuten op matig vuur sudderen. Warm de rum lichtjes, giet hem in de pan en flambeer.
  • 6 Verdeel de bereiding over de individuele borden en nappeer met de gekoelde abrikozencoulis.
  • 7 Garneer met muntblaadjes en dien onmiddellijk op.

Lekker vruchtenpannetje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept
Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept