Appelcompote met speculoos

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, snij ze in stukken en doe ze in een stoofpan met 3 eetlepels water en de suiker.
  • 2 Dek af en breng langzaam aan de kook.
  • 3 Laat ongeveer 20 minuten afgedekt sudderen tot de appels zacht zijn.
  • 4 Verkruimel de speculoos en voeg toe aan de compote, meng goed.
  • 5 Afhankelijk van je eigen smaak kan je de compote zo serveren, prakken met de pureestamper of mixen.
  • 6 Serveer lauw met een bol ijs of koud met yoghurt.
  • 7 Deze compote is ook lekker bij kip, wild, ganzenlever of bij kazen zoals geitenkaas of camembert.

Appelcompote met speculoos is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkool met hamlappen en appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Franse kip
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Applecrumble met hazelnoten
10 min Gebak
Bekijk recept