Parelhoen met champignons en garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de parelhoenfilets met peper en zout. Bak ze in boter en hou ze warm. Verwijder het overtollige vet.
  • 2 Bak de chanterellen in dezelfde pan waarin de parelhoenfilets werden gebakken. Voeg de mosterd toe en laat kort sudderen.
  • 3 Blus met de witte wijn en de cognac. Laat ze verder sudderen en voeg de kippenbouillon toe.
  • 4 Laat de saus tot de helft inkoken en meng de room eronder. Vervolgens nog 2 min. laten doorkoken en afwerken met de fijn gesneden dragon.
  • 5 Warm de rösti's op. Reinig de raketsalade, voeg wat olijfolie toe en kruid met peper en zout. Op het bord schikken zoals op de foto en versieren met de garnalen.

Parelhoen met champignons en garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept