Tournedos, choronsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de azijn en de witte wijn op in een steelpan. Hak de sjalotten en de dragon fijn. Voeg het laurierblad, de peperkorrels en de fijngehakte sjalot toe en laat voor 2/3 inkoken.
  • 2 Laat afkoelen en giet door een fijne zeef. Klop de eierdooiers in een warmwaterbad met het ingekookte mengsel op basis van azijn. Laat indikken, terwijl je blijft kloppen, zodat een vloeibare en homogene bereiding ontstaat.
  • 3 Voeg geleidelijk de boter in stukjes toe, gevolgd door de tomatenpuree, de kruiden, zout en peper. Meng alles grondig, neem van het vuur en zet opzij.
  • 4 Laat boter smelten in een grote pan met dikke bodem, bak de tournedos goudbruin op hoog vuur en laat nog 2 min. aan weerszijden bakken.
  • 5 Bestrooi met zout en peper en dien meteen op. Serveer de choronsaus apart.

Tournedos, choronsaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tournedos Met Choronsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Choronsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Choronsaus
15 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept