Tournedos met stilton

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
  • 2 Verwarm een pan met antikleefbodem zonder toevoeging van vetstof. Smeer de tournedos met de olijfolie in, leg ze in de hete pan en laat ze dichtschroeien gedurende 1 min. aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel aan beide kanten verder bakken, afhankelijk van je eigen smaak.
  • 3 Doe er peper en zout op. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Giet de madera in de pan, roer de aanbaksels los, voeg dan de room en de verkruimelde stilton toe. Laat op een matig vuur 2 tot 3 min. inkoken tot een mooi homogene saus. Leg er de tournedos in en laat nog 30 sec. sudderen.
  • 4 Serveer meteen met gebakken krielaardappelen of met frietjes en een salade van veldsla met walnoten.

Tournedos met stilton is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos, choronsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept