Cordon bleu met Marsala

4
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de kalfssneetjes plat met een vleeshamer of plet ze met een deegrol. Kruid ze met peper en zout, draai ze om. Leg 1 sneetje ham en 2 plakjes kaas op elk sneetje, doe dit op één helft. Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.
  • 2 Smelt de olie en de boter in een kleine pan en bak de cordon bleu’s goudbruin langs beide zijden. Bestrooi met de gehakte salie.
  • 3 Neem het vlees uit de pan, giet er de Marsala in, roer de bakresten los en laat 1 min op hevig vuur inkoken. Bestrooi met het bindmiddel en roer met de garde.
  • 4 Filter de saus en giet ze opnieuw in de pan. Leg er de cordon bleu’s in (met het vrijgekomen vocht) en dek af. Laat nog 5 min sudderen.
  • 5 Serveer heel warm met verse pasta en een groene groente zoals asperges, sperziebonen, enz.

Cordon bleu met Marsala is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept