Couscous met vis

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de vis met het citroensap.
  • 2 Kook het griesmeel volgens de instructies op de verpakking.
  • 3 Laat in een stoofpan 1 ui samen met de saffraan, het zout en de peper in olie bruinen.
  • 4 Voeg 1 L water toe en breng aan de kook.
  • 5 Leg hier na 10 min. de vis in.
  • 6 Laat 10 min. op een zacht vuur koken.
  • 7 Bruin de rest van de uien in boter.
  • 8 Voeg kaneel, honing en rozijnen toe en laat 5 min. stoven.
  • 9 Verdeel het griesmeel over diepe borden en overgiet met de saffraanbouillon. 1
  • 0 Leg er een visfilet op en overgiet met de rozijnensaus (tfaya genoemd).

Couscous met vis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept