Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marinade: meng in een kom de wijn, de olijfolie, peper, tijm en ui. Leg het wild in de marinade. Zet 1 uur in de koelkast.
  • 2 Neem het vlees uit de marinade. Zet opzij.
  • 3 Giet het vocht van de marinade en de bouillon in een steelpan. Doe de verkruimelde kruidenkoek erbij. Breng 5 minuten aan de kook, laat vervolgens sudderen om in te koken tot 2/
  • 3 Dit duurt 5 tot 10 minuten. De saus wordt ingekookt tot 6 eetlepels, net genoeg om er de steaks mee te napperen.
  • 4 Verhit de olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Doe zout en peper op de steaks. Laat ze 5 minuten bakken aan elke zijde. Giet de cognac in de pan. Flambeer.
  • 5 Wikkel het vlees in aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten.
  • 6 Werk de saus af: giet de ingedikte saus in de pan. Schraap de bakbodem goed los. Doe de Worcestershiresaus erbij. Doe er zout en peper op. Meng goed.
  • 7 Verdeel de steaks over de borden. Overgiet met saus. Bestrooi met pijnboompitten.

Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rendier in de boom
75 min-
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendier Met Aalbessen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept