Hindefilet met peren en veenbessen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe olie, peper en zout op het hindefiletgebraad. Leg het op een gratineerschotel en laat gedurende 15 minuten langs alle kanten bruin bakken in een hete oven, th.7 (210°C).
  • 2 Voeg de wildfond toe en laat gedurende 25 minuten verder bakken op th.5 (150°C), terwijl u het regelmatig overgiet.
  • 3 Schil de peren en snijd ze in twee. Bestrooi ze met de “4-kruiden” en laat gedurende 10 minuten op een zacht vuur bruin bakken in boter.
  • 4 Omring het gebraad 10 minuten voor het einde van de baktijd met de veenbessen, de kastanjes en peren. Dien heel warm op.

Hindefilet met peren en veenbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met vijgen, groene peper en knolselderpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet, saus met eendenlever
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept