Hindefilet met saus van rode aalbessen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem een pan met antiaanbaklaag en laat de gehakte sjalotten, gekruid met peper en zout, 5 minuten lichtjes bruinen in de boter.
  • 2 Zet de sjalotten opzij en braad de hindenfilets 2 à 3 minuten per kant. Houd ze warm in de oven op stand 5 (150° C).
  • 3 Blus de pan met de jenever en de wijn. Breng aan de kook. Voeg er de sjalotten, de wildfond, de bosbessen en de gelei toe. Laat 5 minuten sudderen op een zacht vuur.
  • 4 Schik de hindefilets met de saus op warme borden en versier met het bieslook.

Hindefilet met saus van rode aalbessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met marshmallows
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met vijgen, groene peper en knolselderpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met peren en veenbessen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept