Bioquiche met broccoli en geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit in een taartschotel. Prik er met een vork gaatjes in.
  • 2 Meng de eieren, de pesto en de yoghurt in een grote kom.
  • 3 Snij de broccoli en kook ze zo'n 3 minuten in gezouten water. Laat uitlekken.
  • 4 Leg de broccoli en de in kwartjes gesneden tomaten in de taartvorm. Bedek met de yoghurt-pestomengeling en voeg kleine stukjes geitenkaas toe. Laat zo'n 25 minuten bakken in de oven.

Bioquiche met broccoli en geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept