One pot spaghetti

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ‘Mise en place’ : snijd het wit van de lente-uitjes grof, snijd de kerstomaten in de helft en de chorizo in plakjes van +/- 2 mm dik. Snipper dan de basilicum fijn, hak de rucola en houd de helft van de beiden aan de kant voor de afwerking. Het groen van de lente-uitjes kan je ook al fijnsnipperen. Dat gebruik je voor de afwerking.
  • 2 Zet een grote pot met 1,2 l water op het vuur en voeg de spaghetti, de lente-uitjes, de tomatenblokjes, de olijfolie, de olijven, de kerstomaatjes, de chorizo, de helft van de fijngesnipperde basilicum en rucola toe.
  • 3 Kruid met peper en zout en breng aan de kook. Kook gaar in 8 à 10 min. Voeg indien nodig nog wat extra water toe zodat de pasta al dente is en de saus gebonden.
  • 4 Na de kooktijd bestrooi je de pasta met het groen van de lente-uitjes en de rest van de basilicum en rucola. Laat deze overheerlijke pasta niet koud worden en serveer meteen met de geraspte parmigiano.

One pot spaghetti is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

fazant Brabaçone (oude stijl)
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
One pot pasta met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bar One Koek Verziersel
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoen-camambertmuffins
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept