Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de uien en snij ze in sneden. Stoof ze in een beetje boter op een zacht vuurtje en laat ze gedurende 25 min. fruiten tot wanneer ze goed gekleurd en zacht zijn. Laat het spek bruinen in de pan zonder vetstof. Voeg de esdoornsiroop toe en laat enkele ogenblikken karamelliseren zonder te laten aanbranden.
  • 2 Bereid de kaassaus: doe de geraspte Cantal, parmesaan en de maïszetmeel in een pannetje, zet het op een zacht vuurtje en meng. Voeg de gecondenseerde melk en de melk toe en meng met een kloppertje. Peper goed en voeg zout toe indien nodig.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de burger met peper en zout. Bak ze naar smaak met een beetje vetstof in een pan op een stevig vuurtje.
  • 4 Steek de burgerbroodjes in de oven volgens de instructies op de verpakking. Garneer met uienkonfijt. Voeg het vlees, de kaassaus en een blaadje salade toe. Eindig met het brood en dien meteen op.

Hamburger: De Limousin / bacon / saus met Cantal is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hapjes met cantal
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eieren uit Auvergne
Bekijk recept
Kaasplateau (diverse)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Met Groene Boontjes En 3 Kazen
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept