Colombo van varkenshaasje met zoete aardappelen

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180° C.
  • 2 Bestrooi de varkenshaasjes aan beide kanten met de specerijen. Kruid met peper en zout. Verwarm de olie in een diepe pan en bak het vlees goudbruin op vrij hoog vuur.
  • 3 Bestrooi de varkenshaasjes aan beide kanten met de specerijen. Kruid met peper en zout. Verwarm de olie in een diepe pan en bak het vlees goudbruin op vrij hoog vuur.
  • 4 Neem de varkenshaasjes uit de pan, leg ze in een ovenschotel en plaats de schotel in de oven.
  • 5 Bak de groenten aan in de pan, voeg het geperste knoflookteentje toe, kruid met peper en zout en roer om. Doe er het water bij, zet een deksel op de pan en laat 15 min. sudderen op zacht vuur. Controleer de gaarheid en voeg water toe indien nodig.
  • 6 Neem het vlees na 15 min. uit de oven. Snij het in dikke plakken en serveer het met de warme groenten. Werk eventueel af met wat tijm.

Colombo van varkenshaasje met zoete aardappelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte winterstamppot met bieslook & gebakken chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Colombo van varkensvlees
0 min
Bekijk recept