Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de melk en room op een zacht vuur.
  • 2 Voeg de kokosmelk toe en mix tot een gladde massa. Zet in de koelkast.
  • 3 Voor je opdient: giet de kokoschocoladegazpacho in diepe borden. Serveer met een sorbetquenelle. Werk af met de verkruimelde madeleines en gesouffleerde koekjes en versier met enkele muntblaadjes en siroopparels van Monin.

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensorbet Met Marsalaroom
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gazpacho met lavaskruid
Bekijk recept