Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen gaar in 6 à 8 min. in licht gezouten kokend water.
  • 2 Verwarm een kleine pan met antikleeflaag zonder toevoeging van vetstof en bak er de cashewnoten goudbruin op een middelhoog vuur.
  • 3 Meng ondertussen de sojasaus met de rijstazijn, de olie en de sesamzaadjes. Voeg de ontpitte en heel fijngehakte chilipeper toe.
  • 4 Giet deze vinaigrette op de uitgelekte sperziebonen en meng goed.
  • 5 Bestrooi met de in grote stukjes gehakte cashewnoten en serveer lauw.

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept