Kaasstengels

16
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de parmezaan. Klop het ei licht. Ontdooi (eventueel) het diepvriesbladerdeeg. Verwarm de oven voor op 210° C. 
  • 2 Leg het bladerdeeg op een werkvlak en plak 2 velletjes met geklopt ei aan elkaar vast (dat hoeft niet, maar dan zijn de kaasstengels korter). Smeer elk vel licht in met geklopt ei.
  • 3 Snij het deeg in repen van 1,5 cm breed. Pak ze vast bij de uiteinden en draai 2 keer in tegengestelde richting.
  • 4 Leg de stengels op een licht ingevette bakplaat. Strooi de kaas over het platte deel van de stengels en bak ze in 10 minuten goudbruin.

Kaasstengels is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderij-crèmesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met fijne groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Knolselderij-crèmesoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Courgettesoep
Bekijk recept
Geroosterde-paprikaroom met kaasstengels en salade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wildbouillon met fijne groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept