Pestovis met sinaasappel-olijvensalade

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sinaasappels en snij in partjes.
  • 2 Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Besmeer de vis met pesto en bak hem aan elke kant 3 minuten.
  • 3 Doe de rucola, de sinaasappelpartjes en de olijven in een kom.
  • 4 Verdeel de salade over de vis en serveer heet.

Pestovis met sinaasappel-olijvensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met ansjovis-olijvensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept
Olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept