Lamsbout met herfstgroenten

4
60 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de groenten (wortelen, knolselder, raapjes, aardappelen, sjalottenen knoflook) en snij ze in hapklare stukken. Verwarm de oven voor op 200° C. 
  • 2 Meng met wat olie, zout, peper, laurier en tijm. Verdeel de groenten in een dunne laag over debraadslee. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Roer de groenten om.
  • 3 Zet een rooster in de braadslee en leg er het vlees op. Braad nog 15 minuten op 200° C. Braad daarna nog 40 minuten op 180° C.

Lamsbout met herfstgroenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstgroenten met notensalsa
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Grietmoten met herfstgroenten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van gebraden herfstgroenten
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Soep: Soep van
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept