Lamskoteletjes met ovenaardappeltjes en venkelsalade

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukjes. Hak de rozemarijn, de tijm en de peterselie fijn. Snij de venkelknol in dunne plakken. 
  • 2 Meng de aardappeltjes met de kruiden, peper, zout en een flinke scheut olijfolie. Laat even marineren.
  • 3 Braad de lamskoteletjes even aan in een pan met olijfolie, zodat ze een mooi bruin korstje krijgen. Laat afkoelen.
  • 4 Smeer de lamskoteletjes aan beide kanten in met de pesto. Leg ze in een ingevette ovenschaal. Kruid met peper en zout en bedek met een laagje paneermeel. 
  • 5 Verwarm de oven voor op 200° C en schuif er de koteletjes en de aardappeltjes in. Bak 30 minuten (draai na een kwartier de koteletjes om).
  • 6 Maak de plakken venkel aan met wat olijfolie, balsamico, peper en zout.
  • 7 Serveer de koteletjes met de ovenaardappeltjes en de venkelsalade.

Lamskoteletjes met ovenaardappeltjes en venkelsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept