Lychee-ijs met mangocoulis

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de lychees met de siroop uit het blik in de keukenrobot en pureer zo glad mogelijk. Schep het mengsel in een bakje voor ijsblokjes. Laat opstijven in de diepvriezer.
  • 2 Schil de mango en verwijder de pit. Pureer het vruchtvlees met het citroensap. Bewaar de coulis in een goed gesloten potje in de koelkast.
  • 3 Ontvorm de lychee-ijsblokjes net voor het opdienen. Verdeel ze over mooie glazen of kommetjes. Schep er een lepel yoghurt bij en lepel er wat mangocoulis over.
  • 4 Werk af met passievruchtpitjes, geraspte kokosnoot en plukjes limoencress. Serveer meteen.

Lychee-ijs met mangocoulis is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trifle met exotisch fruit en macaron
Nagerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde noga, saus van gele vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkernij van kokos met passievruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Granita van groene thee met lychee
10 min Nagerecht
Bekijk recept