Creoolse garnalensoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Schil de aardappelenen snij ze in blokjes. Pel de uien enknoflook en hak ze fijn. Snij de lente-uitjesin ringen en de paprika in kleine blokjes.Snipper het pepertje fijn.
  • 2 Spoel de spinazie en blancheer hem kortin kokend gezouten water. Spoel meteenonder koud water en knijp goed uit. Hakde spinazie grof en zet even opzij.
  • 3 Stoof de ui met de knoflook en de chilipeperaan in een scheutje olie. Blus met debouillon. Voeg de lente-uitjes, de rozemarijn,de aardappelen en de paprika toe enlaat afgedekt 15 minuten koken. Voeg dekokosmelk en de garnalen toe. Temper hetvuur en laat nog 8 minuten sudderen. Roerde spinazie door de soep en warm evendoor. Breng op smaak met peper, zout enlimoensap.

Creoolse garnalensoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse garnalensoep met sherry
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tom yam khung (garnalensoep met citroengras)
15 min
Bekijk recept
Romige garnalensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise garnalensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept