Kip met Gentse mosterd

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui grof.
  • 2 Bestrijk de kip met mosterd.
  • 3 Bak de kip samen met de ui gedurende 40 minuten gaar in boter.
  • 4 Snij de gare kip in stukken en schik op een verwarmde schotel.
  • 5 Giet het overtollige braadvet uit de pan en roer de bodem los met de verse room. Laat opkoken, bind met maïszetmeel dat in wat room werd losgeklopt en giet de saus over de kip.

Kip met Gentse mosterd is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept