Zoete zalmpakjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten, maak schoon en snij in fijne reepjes. Schil de appel, snij in plakjes en besprenkel met citroensap.
  • 2 Snij de zalmfilets overlangs in, zodat men een soort zakje verkrijgt. Kruid met peper en zout - ook aan de binnenkant - en vul op met stukjes appel.
  • 3 Hak de bieslook fijn.
  • 4 Stoof de groentereepjes in een weinig boter. Bevochtig met de visfumet en breng op smaak met peper en zout. Laat zachtjes stoven tot de groenten gaar zijn. Laat de groenten uitlekken en hou warm.
  • 5 Laat het stoofvocht van de groenten inkoken tot een bijna stroperige vloeistof en roer er van het vuur enkele nootjes koude boter door.
  • 6 Stoom ondertussen de zalmplakjes gaar in een vergiet boven een pan kokende groentebouillon.
  • 7 Maak op warme borden een bedje met de groenten, schik er de zalmpakjes op en overgiet met de saus. Werk af met bieslook.

Zoete zalmpakjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetezalmpakjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept