Zeebaars met tomaten en olijven

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C. Schil de aardappelen, snij ze in fijne partjes en vermeng ze met flink wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Doe de aardappelen in een ovenschaal en overgiet met de wijn. Zet 15 minuten in de oven (schep af en toe om).
  • 3 Kruid de vis met peper en zout. Verdeel de tomaten, de vis en de olijven over de aardappelen. Zet nog 15 minuten in de oven.
  • 4 Bestrooi met het basilicum en serveer meteen.

Zeebaars met tomaten en olijven is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept