Zachtgekookte eitjes met truffel en zalmkaviaar

4
10 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik een gaatje in de bolle kant van de eieren om barstjes te voorkomen. Breng water met wat zout aan de kook in een pan. Leg de eieren zodra het water kookt voorzichtig met een lepel in de pan. Laat ze zachtjes gedurende vier minuten koken en giet ze voorzichtig af.
  • 2 Laat de eieren schrikken in koud water om het kookproces te stoppen.
  • 3 Snij de korstjes van het brood, toast het goudbruin en snij elke snee in repen.

Zachtgekookte eitjes met truffel en zalmkaviaar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Potatis och kaviar (aardappelen met zalmkaviaar)
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visfilet met groenten en zalmkaviaar
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergepuree Met Zalmkaviaar
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergepuree met zalmkaviaar
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookte broodjes
Snack
Bekijk recept
Salade met zachtgekookte eieren
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept