Gevulde kerstomaten

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak de verse kaas fijn met een vork. Kruidroyaal met peper en zout.
  • 2 Spoel en droog de tomaten. Snij er eenhoedje af en lepel de tomaatjes voorzichtigleeg.
  • 3 Rooster de amandelschilfers in een panzonder vetstof. Pluk de blaadjes van hetbasilicum en snij ze in sliertjes.
  • 4 Schil de komkommer en snij er 12 mooieplakjes van.
  • 5 Vul de tomaatjes met de verse kaas en zet opzij.
  • 6 Zet de gevulde tomaatjes op de komkommerplakken. Werk af met amandelschilfers ensliertjes basilicum. Dek af met een hoedje.

Gevulde kerstomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept