Bruschetta met tomatensalsa

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snij ze in kleine blokjes en doe ze in een kom.
  • 2 Pel en kneus de knoflook, doe ‘m bij de tomaten. Snipper de blaadjes basilicum en doe ze er ook bij.
  • 3 Kruid de tomaten met peper en zout en giet er de olijfolie bij. Meng goed en doe alles in een bokaaltje. Sluit af en laat 24 uur marineren op een koele plek (maar niet in de koelkast).
  • 4 Rooster net voor het serveren de sneetjes brood goudbruin. Verdeel de tomatensalsa over de toasts en besprenkel met de marinade. Serveer meteen.

Bruschetta met tomatensalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept