Tagliatelle met courgette, erwten en basilicumroom

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de courgette aan op hevig vuur in olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • 2 Meng room, melk en groentebouillon. Mix de basilicum fijn met 5 el van dit mengsel. Maak een roux van boter en bloem. Laat goed heet worden, roer er de rest van het kookmengsel bij en breng aan de kook.
  • 3 Voeg de diepvrieserwten toe en laat 2 minuten al roerend sudderen. Roer er de basilicumpuree en parmezaan door.
  • 4 Kook de tagliatelle beetgaar, giet af en meng met de blokjes courgette en de saus. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Tagliatelle met courgette, erwten en basilicumroom is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met basilicumroom
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gazpacho met gefrituurde roodbaars
1u55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lentesoep met meesterlijke ham en basilicumroom
0 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept