Snoekbaars in papillot

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de wittekool fijn. Pel en snipper de ui. Blancheer de worteltjes en de wittekool beetgaar in kokend gezouten water. Verfris ze meteen onder koud water. Laat uitlekken.
  • 2 Verhit de olijfolie in een braadpan. Voeg de worteltjes, de wittekool en de ui toe. Laat afgedekt 10 minuten stoven op zacht vuur. Roer af en toe even om.
  • 3 Borstel de cantharellen schoon. Snij de ham in reepjes.
  • 4 Leg 6 porties snoekbaars in het midden van 6 grote vellen bakpapier (of aluminiumfolie). Bedruppel de vis met de notenolie. Schep er het wortel-koolmengsel op, dan de hamreepjes en de cantharellen. Kruid met peper en zout.
  • 5 Vouw de pakketjes stevig dicht en bind er eventueel keukentouw rond. Stoom de vis in 15 minuten gaar (of zet hem 30 minuten in de oven op 180°C). Serveer meteen.

Snoekbaars in papillot is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde snoekbaars met courgette
20 - 30 min -
Bekijk recept
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept