Italiaanse scampi's

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Snij de ham in reepjes en omwikkel er de scampi’s mee. Bak ze samen met de knoflook in boter. Blus met de wijn en laat wat inkoken. Schep de scampi’s uit de pan en hou ze warm.
  • 2 Doe de room, de tomatenpuree en het bouillonblokje in de pan. Laat even inkoken. Breng op smaak met cayennepeper en schep er de peterselie door.
  • 3 Verdeel de scampi’s over de borden en nappeer ze met de saus. Leg er een handjevol rucola bij en een partje citroen. Bestrooi met wat extra peterselie.

Italiaanse scampi's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept