Tarbot met gegrilde groenten

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Snij de aubergine in plakjes, bestrooi ze met zout en laat 30 minuten rusten. Spoel en dep droog. Snij de paprika’s in stukken. Pel en pers de knoflook.
  • 2 Bestrijk de groenten met zonnebloemolie waar je de geperste knoflook en rozemarijn door hebt gemengd. Gril ze goudbruin. Kruid met peper.
  • 3 Roer een dressing van het citroensap, de olijfolie, peper en zout. Maak er de rucola mee aan.
  • 4 Kruid de vis met peper en zout en bak hem in olie. Serveer de vis met de rucola en de gegrilde groenten.

Tarbot met gegrilde groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duo van tarbot en asperges, truffelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van tarbot
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbot Met Tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept