Vispannetje met puree van zoete aardappel

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vis in stukjes en kruid met peper en zout. Maak de groenten schoon en snij ze in grove stukken.
  • 2 Schil de aardappelen en zoete aardappelen en kook ze gaar. Laat uitdampen. Stamp fijn, roer er wat boter door en kruid met peper en zout.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de groenten beetgaar in een pan met wat boter. Hou apart.
  • 4 Smelt 2 el boter in een pannetje, roer er de bloem door en laat goed heet worden. Blus met de bouillon, laat indikken en meng er de room door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer de peterselie erdoor en meng met de groenten en de vis.
  • 5 Vet aparte ovenschoteltjes in en verdeel er de ragout over. Bestrooi met gemalen kaas. Doe de puree in een spuitzak en spuit toefjes puree langs de rand van de schaaltjes. Zet 20 minuten in de oven.

Vispannetje met puree van zoete aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept